Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Bijeenkomst 'Herstel van beken en kleine rivieren in Duitsland, Nederland en Vlaanderen'

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bas van der Wal
Doelgroep
Datum
24-09-2015 tot --

Op donderdag 24 september a.s. vindt in het Duitse Wesel een gezamenlijke bijeenkomst plaats van het Vissennetwerk en het STOWA Platform Beek- en Rivierherstel. Het thema is 'Herstel van beken en kleine rivieren in Duitsland, Nederland en Vlaanderen'. De bijeenkomst is een schitterende gelegenheid om in internationaal verband kennis en informatie te delen en de projecten op dit gebied onder de loep te nemen.

Tijdens de dag geven uiteenlopende sprekers interessante presentaties over lopende projecten op het gebied van beek- en rivierherstel. Zo geeft een vertegenwoordiger van de onderzoeks- en kennisorganisatie voor amfibieën, reptielen en vissen RAVON een presentatie over grensoverschrijdende rivierprikken. Een vertegenwoordiger van het Duitse ABU Naturschutz spreekt over de herintroductie van de kwabaal in de Lippe. Aansluitend aan de presentaties is er om 15.30 uur een excursie naar de recent heringerichte monding van de Lippe.

Meer informatie en aanmelden

Als u wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, meldt u zich dan vóór 10 september aan via de website van het Vissennetwerk. Klik HIER om u direct aan te melden. Klik HIER voor het volledige programma. (Foto: Kwabaal, RAVON)
 

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief rechtsboven op onze homepage.