Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Cursus Blauwalgen & Waterbeheer

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bas van der Wal
Doelgroep
Datum
10-03-2016 tot 11-03-2016

De massale bloei van blauwalgen zorgt jaarlijks voor de nodige overlast in zwemwateren, stadsvijvers en andere oppervlaktewateren. Het gevolg is dat menige zwemwaterlocatie weken achtereen gesloten blijft en wateren langdurig stankoverlast veroorzaken. Ook drinkwaterproducenten moeten maatregelen treffen. Hoe je dergelijke overlast moet aanpakken en zo mogelijk voorkomt, is niet eenvoudig; elke situatie vraagt eigen maatregelen.

In deze PAO Tecniek en Management - cursus komen de vele aspecten rondom de blauwalgen en de overlast aan bod. Variërend van de ecologie van blauwalgen tot oorzaken van de overmatige bloei tot hoe de problematiek te benaderen. Deze praktische cursus, waarbij ook STOWA-publicaties worden gebruikt, geeft u een goede basis om de juiste aanpak te kiezen voor uw specifieke blauwalgenproblemen.

De cursus is bedoeld voor projectleiders, beleidsmedewerkers en adviseurs werkzaam bij de overheid (waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes), in de drinkwatersector en bij adviesbureaus die betrokken zijn bij de blauwalgenproblematiek.

Klik HIER voor meer informatie en aanmelding.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief rechtsboven op onze homepage.