Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Symposium 'Laat beken weer stromen door het landschap!'

Terug
Locatie
Contactpersoon
Doelgroep
Datum
20-09-2016 tot --

In het waterbeheer buitelen de opgaven over elkaar heen; veiligheid, waterberging, KRW en Natura 2000 stellen allemaal andere eisen aan het waterbeheer. Vaak loopt het planproces hierdoor vast, bijvoorbeeld omdat er geen overeenstemming is over het nieuwe landschap of wordt een gebied er niet fraaier op omdat het effect van de ene op de andere functie niet goed doordacht is.

Grote vraag: hoe zorg je voor de zinvolle combinatie van alle opgaven voor land en water, flora en fauna, natuurwaarden, landschappelijke waarden, veiligheid, natuurlijkheid en recreatief medegebruik? En wat zijn belangrijke succes- en faalfactoren van integraal beekherstel in Nederland bij projecten die wel lukken? Hierover organiseert het OBN Deskundigenteam Beekdallandschap samen met de VBNE een speciaal symposium, getiteld 'Laat beken weer stromen door het landschap!'  STOWA is betrokken bij de organisatie.

Doelgroep

Waterschappers, (particuliere ) natuur- en landschapsbeheerders, uitvoeringsgerichte beleidsmakers.

Aanmelden

Klik HIER om u aan te melden. Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst met een maximum van 80 deelnemers.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief rechtsboven op onze homepage.