Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Symposium 'Waterkwaliteit op de kaart'

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bas van der Wal
Doelgroep
Datum
02-10-2014 tot --

De ontwikkelingen en innovaties binnen het waterkwaliteitsbeheer gaan razendsnel. Het is belangrijk dat de verschillende spelers in dit veld niet het overzicht kwijtraken. Daarom organiseert Koninklijk Nederlands Waternetwerk samen met PBL, RIVM, WVL, STOWA, Alterra en Deltares, op 2 oktober 2014 een landelijke bijeenkomst. Iedereen die zich met waterkwaliteit bezighoudt, kan tijdens deze bijeenkomst kennis nemen van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Ook is er uitgebreid de tijd elkaar te ontmoeten en kennis, meningen en ervaringen uit te wisselen.

Doel van het symposium is om een overzicht te bieden van wat er speelt en het onderwerp waterkwaliteit hoger op de agenda te zetten. Tijdens het congres brengen we in kaart met welke uitdagingen we te maken hebben én hoe we deze uitdagingen aan kunnen gaan. We delen nieuwe kennis met elkaar en zoeken naar concrete, toepasbare oplossingen. Het symposium is bedoeld voor een brede doelgroep: niet alleen onderzoekers en specialisten, maar ook beleidsmakers en uitvoerenden zijn van harte welkom.

Workshops
Er zijn bijna twintig workshops over onderwerpen als: beleid geneesmiddelen en drugs; ecologie; ecosysteemdiensten; EU-beleid; landbouwmaatregelen; mestbeleid; monitoring; nutriënten; omgevingsmanagement; pathogenen; risico’s geneesmiddelen; stedelijke waterkwaliteit; sleutelfactoren; en water- en stoffenbalansen.

Klik HIER voor meer informatie en aanmelding.