Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Zwemwaterdag Noord-Holland

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bas van der Wal
Doelgroep
Datum
13-03-2014 tot --

Op donderdag 13 maart organiseert de provincie Noord-Holland de Zwemwaterdag 2014. In het programma is aandacht voor uiteenlopende actuele onderwerpen, die allen raken aan de dagelijkse taken van waterbeheerders, locatiehouders, handhavers en andere belanghebbenden op het gebied van zwemmen in oppervlaktewater. Zo komt Wilfred Reinhold (ministerie Infrastructuur & Milieu) meer vertellen over de wetgeving rondom zwemwater en worden de nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd binnen het Zwemwaterportaal.
 
De workshoprondes gaan onder meer over innovaties bij blauwalgbestrijding en een kijkje in de keuken van één van de betrokken partijen. Tevens wordt de webapplicatie ‘Beating the Blues’ gelanceerd, die STOWA, Waternet, KWR en de provincie Noord-Holland hebben ontwikkeld. Op zeer kort termijn kunt u de STOWA website toegang verkrijgen tot deze webapplicatie.
 
Meer informatie en aanmelding
Deelname is geheel kosteloos. Wilt u s.v.p. voor vrijdag 7 maart 2014 laten weten of u aanwezig zult zijn? Klik HIER om u aan te melden.
 
De Noord-Hollandse Zwemwaterdag zal plaatsvinden bij het Courtyard Amsterdam Airport, met de lunch bij het nabij gelegen Papa’s Beach House.
Courtyard Amsterdam Airport, Bosweg 15, Hoofddorp.

Klik HIER voor de presentaties van deze dag.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage rechtsboven in 'mijn profiel'  een account aan. Of log direct in. Vink onder nieuwsbrieven aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.